Onderwerp: De lage landen mod/support site :: Lightbox en The Kroax

Geplaatst door vogeltje40 op 31.01.2010 16:41
#1

Lightbox en The Kroax gaan niet samen met IE8 met Firefox wel.
IE8 vind ergens een scriptfout in deze regel

(function(){var a="window.google_render_ad();";if(typeof google_protectAndRun=="function"&&typeof google_handleError=="function")a='google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);';var b="script";document.write("<"+b+">"+a+"</"+b+">");})()


Kan deze bewerking niet voltooien door fout 800a03e8. render_ads.js, regel 1 teken 244
Oei de smilies ") is "+)
Kan iemand hier iets mee.??

Internet explorer 8 geeft veel fouten grrrrrr

Gewijzigd door vogeltje40 op 03.02.2010 18:36

Geplaatst door Yoda op 23.02.2010 15:45
#2

Hallo,
dit is een hele boterham. Ik stel voor deze instellingen toe te passen

Methode 1:

De functie Compatibiliteitsweergave in Internet Explorer inschakelen voor specifieke websites
Volg de volgende stappen als u de functie Compatibiliteitsweergave wilt inschakelen voor websites die niet correct worden weergegeven of die niet correct werken:
Open de website die niet op de correcte wijze wordt weergegeven of die niet op de correcte wijze werkt in Internet Explorer 8.
Klik op het pictogram Compatibiliteitsweergave dat zich rechts naast de adresbalk bevindt.

Of klik in het menu Extra op Compatibiliteitsweergave.

Opmerking U kunt deze methode niet gebruiken als het pictogram Compatibiliteitsweergave niet rechts van de adresbalk wordt weergegeven of als de opdracht niet beschikbaar is in het menu Extra. Er is mogelijk sprake van een ander probleem of de netwerkbeheerder maakt gebruik van een instelling voor groepsbeleid om de Compatibiliteitsweergave-instellingen op uw computer te configureren.
Zie de sectie Soortgelijke problemen en oplossingen of neem contact op met de ondersteuningsservice voor alternatieve stappen als u gebruikmaakt van een thuiscomputer.
Neem contact op met uw beheerder of de helpdesk als u gebruikmaakt van een computer in een bedrijfsomgeving.
Het gebruik van de functie Compatibiliteitsweergave is niet vereist en de Compatibiliteitsweergave-opdrachten zijn niet beschikbaar als de website is ontworpen voor eerdere versies van Internet Explorer.
Als het toepassen van deze methode is gelukt en als deze website nu op de correcte wijze wordt weergegeven en op de correcte wijze werkt, bent u klaar. Het is echter mogelijk dat u deze methode moet herhalen op elke website waarop deze problemen optreden.

Opmerking Wanneer u gebruikmaakt van deze methode om een website te 'repareren', worden de Compatibiliteitsweergave-instellingen voor de desbetreffende website opgeslagen. Telkens als u deze site bezoekt, wordt de functie Compatibiliteitsweergave gebruikt. Als u het gebruik van de functie Compatibiliteitsweergave voor een bepaalde website wilt stoppen, herhaalt u deze methode door voor de desbetreffende website opnieuw op het pictogram Compatibiliteitsweergave te klikken. U kunt tevens instellen dat de functie Compatibiliteitsweergave voor specifieke websites wel of niet moet worden gebruikt, zonder dat u daartoe de afzonderlijke websites hoeft te bezoeken. Klik hiertoe op Extra en klik vervolgens op Instellingen voor de compatibiliteitsweergave.

Als het toepassen van deze methode niet lukt en als de website nog steeds niet correct wordt weergegeven of correct werkt, is er sprake van een ander probleem. Zie de sectie Soortgelijke problemen en oplossingen of neem contact op met de ondersteuningsservice voor alternatieve stappen.

Methode 2:

De functie Compatibiliteitsweergave in Internet Explorer inschakelen voor alle websites
De meeste websites die u vaak bezoekt, worden niet op de correcte wijze weergegeven of werken niet correct. U hebt met succes geprobeerd om Methode 1 op sommige van deze websites toe te passen. U wilt de functie Compatibiliteitsweergave echter inschakelen voor alle websites. Ga hiervoor als volgt te werk:
Start Internet Explorer 8.
Klik op Extra en klik vervolgens op Instellingen voor de compatibiliteitsweergave.

Als de opdracht Instellingen voor de compatibiliteitsweergave niet beschikbaar is, maakt de netwerkbeheerder mogelijk gebruik van een instelling voor Groepsbeleid om deze opties voor u te configureren. Neem contact op met uw beheerder of de helpdesk.
Schakel het selectievakje Alle websites weergeven met de compatibiliteitsweergave in en klik vervolgens op Sluiten.
Bezoek verscheidene websites die niet correct worden weergegeven of die niet correct werken en controleer of het probleem is opgelost.

U bent klaar als u deze methode met succes hebt toegepast en als alle websites correct worden weergegeven en correct werken.

Ik hoop dat je hier mee verder kan !

Kind regards
M

Gewijzigd door Yoda op 23.02.2010 15:46